De meest effectieve methode om een privétoilet voor gehandicapten achteraf aan te passen

Veel mensen vinden dat ze een huidig toilet in huis opnieuw moeten ontwerpen of opnieuw moeten proberen, wanneer iemand van wie ze houden wordt aangetast door ziekte, ongeluk of als gevolg van volwassen wordende problemen. De wasruimte kan erg duur zijn om grondig te verbouwen en die keuze is vaak belachelijk voor sommige hypotheekhouders, die ook de extra kosten dragen van het proberen de wilsonbekwame persoon tegemoet te komen aan andere belangrijke dagelijkse problemen. Normaal gesproken is het haalbaar om gewoon achteraf een toilet te monteren, zonder het absoluut te hoeven vernieuwen voor gebruiksgemak. Het is duidelijk dat een paar oncapaciteiten een aanzienlijk herontwerp vereisen, maar vaak kan het opnieuw proberen van een douchegebied zeer redelijk zijn zonder de extra kosten of deskundige renovatie.

In het geval dat u uw toilet opnieuw moet proberen, volgen hier een paar tips die het een stuk eenvoudiger en haalbaarder kunnen maken en al die tijd veel geld opzij kunnen zetten. Zorg er om te beginnen voor dat u zich richt op de specifieke behoeften van de gehandicapte persoon. Als u over het algemeen niet zeker bent van wat de vereisten zijn, zorg er dan voor dat u correspondentie voert met de gehandicapte persoon, praat met hun PCP of werkelijke adviseur en adviseer andere geleerde bronnen. De ADA-overheidsregels voor openbare toiletten kunnen een behoorlijke troef zijn om enkele belangrijke gegevens te verzamelen, ondanks het feit dat u zich er niet volledig aan hoeft te houden, omdat privétoiletten zich niet hoeven aan te passen aan openbare normen.

In het kielzog van het bepalen van de belangrijkste delen van de vooruitgang die u op uw privétoilet moet toepassen, kunt u beginnen met het vinden van de compacte en eenvoudig te introduceren aangetaste items en wasruimteversieringen die goed zijn. In vergelijkbare gevallen moet u het bad- of douchegebied, de kast en de wastafel of het ijdelheidsgebied aanpakken. U zult ook de meest algemeen erkende beveiligingsproblemen moeten beheren, bijvoorbeeld het geven van een antislipvloeroppervlak en een reling voor hulp.

Arbeidsongeschikte items, bijvoorbeeld compacte liften voor het badgebied, kunnen het voor de gehandicapte persoon haalbaar maken om vrijwel zonder hulp door het bad te bewegen. Nogmaals, dit is afhankelijk van het soort onvermogen. In het geval dat er een douchegebied is, moet u misschien gewoon een buitengewone stoel geven die kan worden aangesloten op het scheidingsgebied of die veelzijdig is. Het borstgebied kan worden gewijzigd door een van de weinige soorten compacte latrines met rails of stoelen toe te voegen, zoals verhoogde of verbrede stoelen.

Rails zijn belangrijk in elke wasruimte die achteraf is uitgerust voor gehandicapten en u moet ze consequent introduceren in het douche- of badgebied, rond het latrinegebied, de ijdelheidsregio en op specifieke scheidingsruimtes. Voor het dek kunt u een laag met rubber behandeld materiaal toevoegen dat een beschermd, antislipoppervlak biedt voor iedereen op beugels of die redelijk draagbaar is. Het achteraf inbouwen van een thuistoilet kan worden gedaan door vrijwel iedereen die de legitieme verkenning doet en de juiste items gebruikt die de specifieke handicap verplichten.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *