De meest effectieve methode om uw wasruimte te bewaken

Op het moment dat je aan je toilet denkt, beschouw je het vermoedelijk als een positie van ontspannen of helpen. Een retraite waar je thuis naartoe gaat als je los moet komen. Deze rustige plek kan ook een groot risico vormen voor uw kinderen, dus u moet het veilig spelen om het te beschermen.

Dingen om over na te denken:

Zorg ervoor dat u uw kind onder geen enkele voorwaarde onbeheerd achterlaat in het toilet.

Vergrendel de latrinezitting. Dit klinkt misschien onzinnig, maar een klein jong kan over de latrine hangen en erin vallen en stikken in de bescheiden hoeveelheid water in de latrinekom.

Zorg ervoor dat u over het algemeen douchewater test om er zeker van te zijn dat het uw kind niet zal consumeren. Laat nooit water in een bad achter op grond van het feit dat een jongere kan vallen en stikken als hij alleen is.

Zet je latrinekomreiniger, ontstopper en latrinekom kijk om en verberg zorgvuldig. Een klein jongetje zou kunnen proberen om die dingen in hun mond te stoppen die in microben en micro-organismen zijn geborsteld.

Vergrendel alle medicijnen, schoonmaakmiddelen, zalven, shampoos en reinigingsmiddelen achter bureaumanieren om te garanderen dat uw kind niet wordt geschaad. In het geval dat uw kind uiteindelijk een deel van deze items binnenkrijgt, belt u snel Toxic substance Control .

In het geval dat je tegels of vinyl hebt, houd het dan perfect en droog, zodat je kind niet uitglijdt en zijn hoofd op de vloer, het bad of de latrine slaat.

Probeer nooit elektrische machines binnen het bereik van kleine kinderen op te nemen, omdat ze kunnen schrikken als ze in water vallen.

Probeer alle onbedekte stroombronnen in de scheidingswand te bedekken.

Leg een vijand van slipmat in het bad, zodat je kind niet uitglijdt en valt tijdens het schrobben of sluipt door water tijdens het afwassen.

Deze middelen kunnen zowel u als uw kind in uw thuistoilet beschermen.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *