Over heien: bouw en CFA-heien

Het dragen van een bovenbouwbelasting zonder enige ondersteuning is een groot ding en het bouwen van funderingen is niet sterk genoeg. Heien is een uitgebreide funderingsstructuur. Mensen gebruiken deze techniek om bouwgewichten over te brengen op brede en stevige grond.

De vorm van de palen is over het algemeen cirkelvormig of vierkant. Het is een dwarsdoorsnede van gewapend beton. Het is een betonstaalmateriaal. Continue vlucht vijzel CFA heien is een snellere installatie geboorde betonpaal dan gewone palen.

Werkzaamheden van heiaannemer:

Het is noodzakelijk om de site en de bodem te analyseren en te onderzoeken voordat er iets gebeurt. Problemen zoals de classificatie en stabiliteit van de aarde, de laag van de grondwaterspiegel en de toegang tot het gebied zullen allemaal de categorie paal veroorzaken die het meest geschikt is en de machines die kunnen worden gebruikt; Voor al deze zaken moeten heiaannemers nodig zijn.

Na al die dingen grondig te hebben gecontroleerd, zullen paalaannemers de experts en monteurs van het heien bellen. Dit zijn enkele belangrijke redenen waarom een deskundige heiaannemer essentieel is. Omdat ze alle middelen hebben opgestapeld, is het beter om ze in te huren.

Daarna worden de palen op de juiste manier geplaatst via de juiste methode die door de expert is gekozen.

CFA Stapelen:

CFA staat voor Continuous Pile Auger is een snel installatieproces van heien. Het kan continu werken met een sneller installatieproces.

Proces CFA Piling:

Het wordt geconstrueerd door een holle steel continue vluchtboor in de grond naar een geconstrueerd midden te draaien. Vervolgens wordt het beton door de holle steel gepompt en handhaaft het een statische kopdruk. Daarna wordt de boor langzaam verwijderd om de cilindrische holte op te vullen. Ten slotte wordt door wat vers geplaatst beton de wapeningskooi geplaatst.

De CFA-palen kunnen worden versterkt met een minimale stijve van de zes meter lange kooi. Maar wanneer vereist door de specificatie en het ontwerp van heien, kan het een veel langere kooi dan zes meter installeren. Ook kan een bepaalde vibratoreenheid ervoor zorgen dat de versterkingswoede nauwkeurig kan worden gelokaliseerd.

Dagelijks gebruik van CFA-stapeling:

Zorg voor grondretentie, met name op gebiedsgrenzen in de buurt van aaneengesloten gebouwen.

Wegen- of bruggenbouw, tunneling bij dit soort infrastructuurprojecten is deze heiing nodig. Ook is het bruikbaar voor overstromingsveiligheid. CFA-stapeling biedt culturele ondersteuning. Het beschermt bestaande gebouwen en voorkomt aardverschuivingen. Het grondt ook effectief een schoffel en grondnagels in een gecombineerde vorm.

Conclusie

In dit stuk beschrijven we de heitechnologie, hun constructietechniek, verschillende soorten constructies zoals CFA-heien, enz.

De aannemers kampen met veel problemen; ze kunnen ook worden opgelost. Voor het versterken van een fundering is het heien van een gebouw van essentieel belang. Het is noodzakelijk om de juiste experts voor de bouw te kiezen, vooral degenen die de juiste diensten kunnen leveren in combinatie met technologie, om geen concessies te doen aan het kwaliteitsaspect.

Met de vooruitgang van de technologie is het bereiken van tijdlijnen ook veel toegankelijker geworden.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *