Waarom is een drainonderzoek precies essentieel voor uw gemak?

Wat is een CCTV-afvoeronderzoek?

Een CCTV-afvoeronderzoek is een waardering van het op afstand inspecteren van de status van afvoersystemen met behulp van een camerasysteem dat videobeelden en andere vitale gegevens vastlegt.

CCTV-afvoeronderzoeksmethoden en -apparatuur controleren ook bovengrondse leidingen zoals grondstapels, regenwaterleidingen, industriële procesleidingen, opslagtanks en verticale en kanaalsystemen.

Dit type apparatuur is een industriestandaard geworden en het is een zeer kosteneffectieve techniek voor het inspecteren en onderzoeken van ondergrondse afvoeren, rioleringen en duikers.

CCTV-afvoeraudits maken het mogelijk om gegevens veilig en snel te verzamelen, waardoor operators geen beperkte locaties hoeven te betreden om onderliggende problemen te vinden, die gevaarlijk kunnen zijn voor hen en, nog belangrijker, de klant.

Als u CCTV Drain Survey in Londen zoekt, neem dan het artikel grondig door. Met een CCTV-afvoerbeoordeling van bekwame afvoerspecialisten kunt u geen gissingen meer doen over wat de oorzaak is van uw verstopte afvoeren.

Gebruik van CCTV-enquêtes?

  • Het wordt gebruikt als een technologie voor externe toegang, waardoor gegevens veilig kunnen worden verzameld zonder dat personeel potentieel gevaarlijke invallen in besloten ruimtes hoeft uit te voeren.
  • CCTV-afvoeronderzoeken zijn kritieke componenten van geplande preventieve onderhoudsprogramma’s (PPM), waardoor eigenaren van activa de kosten kunnen beheren en tegelijkertijd dure afvoer- en leidingstoringen kunnen voorkomen.
  • Ze worden gebruikt om te kijken naar afvoer- en rioolproblemen zoals verstoppingen, lage stroomsnelheden en vervuilingsgebeurtenissen.

Inspecties van CCTV-drainagesysteem en waterstralen

De straalzuigertanker levert water onder hoge druk om de pijpleidingen te reinigen. Het is hoe een CCTV-enquête meestal wordt uitgevoerd. Stel dat de kanalen vuil blijven of ingebed blijven met enig materiaal. In dat geval wordt het moeilijk voor een CCTV-camera om door de pijp te reizen en de beelden te analyseren die de werkelijke toestand van de lijn weergeven.

CCTV-afvoercamerasystemen zijn ingedeeld in verschillende typen.

CCTV-camera’s met robotcrawlers

Afvoerspecialisten onderzoeken leidingen van 150 mm tot 2000 mm met behulp van robotachtige rupscamera’s.

De camera’s die hiervoor gebruikt worden bestaan uit LED lampjes. Via deze lampjes neemt de operator video’s van HD-kwaliteit op van een console. Een CCTV-enquête Voertuig helpt tijdens het hele proces.

De afvoercamera’s worden naar voren geschoven.

Drain Engineers nemen de hulp in van Pushrod camera’s. Deze camera’s zijn gunstig voor leidingen met een kleine diameter.

Beoordeling van de riolering en riolering

De CCTV-camera’s doen snelle en directe afvoer- en rioolinspecties of controles op de omstandigheden. Het maakt deel uit van het PPM-programma.

Overzicht van CCTV-afvoeronderzoeken

Deze afvoeronderzoeken presenteren gegevens om dringende reparaties te plannen of een PPM-programma te ondersteunen. Een kaart van het afvoersysteem toont alle belangrijke lijnen en laterale verbindingen en belangrijke activa zoals onderhoudsgaten en oppervlaktewaterafvoeren.

CCTV Drain Surveyor

De aannemer van het CCTV-afvoeronderzoek in Amsterdam moet over de expertise beschikken om het noodzakelijke onderzoek uit te voeren. Zij moeten ook:

  • Zorg voor accreditaties om aan te tonen dat ze de taak veilig, op tijd en volgens een hoge standaard kunnen uitvoeren.
  • Ze hebben toegang tot de professionele afvoerdiensten die nodig zijn om het CCTV-onderzoek uit te voeren, zoals jet vac-tankers.
  • Gebruik geavanceerde softwaretools om ervoor te zorgen dat enquêterapporten op tijd, met de juiste gegevens en in het meest gebruiksvriendelijke formaat voor klanten worden geleverd.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *